block-menu-menu-new-top-menu

Front page grid

Omstartslån.

Helt Enkelt.

Har du økonomiske utfordringer, betalingsanmerkninger eller inkassosaker, kan vi samle gjeld i ett lån med sikkerhet i bolig. En slik refinansiering sørger for at de månedlige utgiftene dine blir lavere og at du får tilbake kontrollen over økonomien din.

Søk Omstartslån Les mer

 

Prøv vår lånekalkulator, og se hvor mye du kan redusere dine månedlige utgifter.

-
+
-
+
Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon. Eks: Refinansiering med pant i bolig fra 6,95% nominell rente. Effektiv rente er 7,36% ved et annuitetslån på 2.000.000,- nedbetalt over 25 år, etableringsgebyr 20.000. Totalt 4.264.057,-.
 

Samler du lånene din hos Mybank kan du redusere månedlige innbetalinger med:

2014 i måneden.

Utregning er basert på på følgende forutsetning: Boliglån, nedbetalingstid 25 år med 2.5 % rente. Annen gjeld, nedbetalingstid 5 år med 15 % rente.

 

Den forventede totale månedsprisen blir: kroner i måneden.

Slik fungerer omstartslån i Mybank

Har du betalingsanmerkninger, inkassosaker eller andre økonomiske utfordringer, kan du få en ny start med omstartslån hos oss.

Vi setter oss raskt og grundig inn i situasjonen din for å finne ut hvordan vi sammen kan forbedre din økonomi.

Når vi innvilger søknaden din, samler vi gjeld i ett lån med sikkerhet i bolig.

Med omstartslån får du en ny start, med lavere månedlige utgifter og større kontroll over økonomien.

Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon. Eks: Refinansiering med pant i bolig fra 6,95% nominell rente. Effektiv rente er 7,36% ved et annuitetslån på 2.000.0000,- nedbetalt over 25 år, etableringsgebyr 20.000. Totalt 4.264.057,-.

Informasjon om koronavirus

Vi i MyBank ønsker å bidra til den nasjonale dugnaden for å begrense spredning av koronavirus. Som en hel-digital bank har vi mulighet til å jobbe like godt fra hjemmekontor som på vi gjør på våre kontorer, og vi sendte derfor alle ansatte hjem den 12. mars. Vi fortsetter å behandle lånesøknader like raskt som tidligere! Du vil fortsatt få svar på telefon og epost hos kundeservice, like raskt som før.


Vi forstår også at dette kan bli en vanskelig tid for mange av våre kunder. Dersom du mister inntektene dine fordi du er permittert, eller du ikke har mulighet for å jobbe fordi arbeidsplassen din er stengt, så ber vi deg kontakte oss så snart som mulig. Vi kan hjelpe deg med avdragsfrihet – slik at du bare betaler rentene, ikke den delen av terminbeløpet som reduserer lånet ditt – i opptil seks måneder. Men det er viktig at du kontakter oss før forfallet på fakturaen du ikke kan betale, slik at du ikke misligholder lånet ditt. Da blir det vanskeligere for oss å hjelpe deg. Send en mail til lan [at] mybank.no med søknad om avdragsfrihet. Husk at du må sende oss dokumentasjon på situasjonen din, som for eksempel et permitteringsvarsel.

Vi oppfordrer alle våre kunder til å bidra til at vi skal komme ut av krisen så snart som mulig, ved å følge råd fra myndighetene. Vi holder oss hjemme når vi kan, holder god avstand når vi ikke kan det, og har selvfølgelig god hoste- og håndhygiene, slik at vi unngår å bli smittet eller smitte andre.