Et lite, men effektivt team

Teamet bak MyBank har lang erfaring fra bank, agentvirksomhet og finanssektoren generelt – både i ledelsen og styret. Siden vi er en liten og effektiv organisasjon finner du her en beskrivelse av hele teamet vårt!

 

Christen Fredriksen

Christen Fredriksen, Chief Executive Officer

Christen er tidligere konsernsjef i Jernbanepersonalets bank og forsikring, og har tidligere hatt lederstillinger i bank og forsikring, inkludert i BNP Paribas, Allianz, Zurich, og Tryg. Christen har også vært management konsulent for finanssektoren i KPMG, og har lang erfaring fra tredjepartsdistribusjon. Christen er utdannet siviløkonom fra Augsburg i Tyskland.

E-mail: christen.fredriksen [at] mybank.no

Jakob Bronebakk

Jakob Bronebakk, Chief Financial Officer

Jakob er tidligere CFO og Risk Manager i Jernbanepersonalets bank og forsikring, og har tidligere jobbet i små og store finansinstitusjoner i London med salg, strukturering og risikostyring av derivater. Han har også jobbet som management konsulent for finanssektoren i Capgemini Consulting. Jakob er utdannet ved London School of Economics og Norges Handelshøyskole, med MBA i Strategisk ledelse. Han er også autorisert finansanalytiker (CFA).

E-mail: jakob.bronebakk [at] mybank.no

Yann A. Skaalen

Yann A. Skaalen, Chief Commercial Officer

Yann er ansvarlig for salg og markedsføring. Yann har jobbet som agent, og med agenter, siden 1999. I 2003 startet han Finansa, et agentselskap som ble solgt til Freedom Finance i 2014 og som nå er en del av Zmarta (Nordens største agentselskap). Han er ekspert på digital markedsføring, CRM og digitale kundeprosesser, og har startet og drevet flere IT-selskaper.

E-mail: yann.skaalen [at] mybank.no

Thomas Nustad

Thomas Nustad, Chief Risk Officer

Thomas Nustad er ansvarlig for risikostyring og compliance. Han har lang erfaring som agent for boliglån, og er styremedlem i Finansagentenes Forening og eier av Norsk Boligfinans AS. Han har tidligere erfaring fra investeringsrådgivning til institusjonelle kunder i Nordea Investment Management, og er utdannet M.Sc. Economics and Finance ved St Cloud State University i Minnesota.

E-mail: thomas.nustad [at] mybank.no

Thomas Iversen

Thomas Iversen, Chief Technology Officer

Thomas er tidligere IT direktør i Jernbanepersonalets bank og forsikring, og har tidligere hatt lederstillinger i IT og telekommunikasjonsbransjen, blant annet i Telenor, Honeywell og Airbus group. Thomas har lang og variert erfaring innen ledelse i teknologidrevne bransjer og organisasjoner, der automatisering og digitalisering har vært viktige suksessfaktorer. Thomas er utdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim.

E-mail: thomas.iversen [at] mybank.no

Eystein Bråthen, Chief Credit Officer

Eystein har lang og bred erfaring fra finansbransjen, han har tidligere jobbet i store nordiske finansselskaper med ansvar for analyse av markedsaktiviteter og kundeadferd med fokus på optimalisering av markedsinvesteringer fra et lønnsomhets- og risikoperspektiv. Han har også hatt en sentral rolle i data- og analyseselskapet Bisnode med fokus på å foredle og tolke data for å definere fremtidig kundeverdi. Han har en master innen industriell matematikk med fagretning statistikk fra Norges Teknisk- Naturvitenskaplige Universitet.

E-mail: eystein.brathen [at] mybank.no

Caroline Kvam Stokke

Caroline Kvam Stokke, Credit and Finance Officer

Caroline er tidligere fagansvarlig og økonomikonsulent i Jernbanepersonalets bank og forsikring. Hun har en Msc i Business fra BI Handelshøyskole, med major i strategy og minor i logistics, operations and supply chain management.

E-mail: caroline.stokke [at] mybank.no

Oscar Barkman

Oscar Barkman, Agent & Marketing Officer

Oscar jobber med salg og markedsføring særlig rettet mot vår distribusjonspartnere. Han kommer fra Zmarta Group der han var Head of Partner Relations. Han har tidligere hatt ledende stillinger i MasterCard og Nordea Bank, noe som har gitt ham viktig erfaring fra bank, betalingsystemer og fintech.
Oscar er utdannet ved Uppsala Universitet, med en Degree of Master of Science in Business and Economics.

E-mail: oscar.barkman [at] mybank.no

Truls J. Johnsen

Truls J. Johnsen, Credit Consultant

Truls er tidligere autorisert finansiell rådgiver fra Sparebank 1 Nord-Norge. Han har en M.Sc. i Economics fra Universitetet i Tromsø.