Et lite, men effektivt team

Teamet bak MyBank har lang erfaring fra bank, agentvirksomhet og finanssektoren generelt – både i ledelsen og styret. Siden vi er en liten og effektiv organisasjon finner du her en beskrivelse av hele teamet vårt!

 

Jakob Bronebakk

Jakob Bronebakk, Chief Executive Officer (interim)

Jakob er tidligere CFO og Risk Manager i Jernbanepersonalets bank og forsikring, og har tidligere jobbet i små og store finansinstitusjoner i London med salg, strukturering og risikostyring av derivater. Han har også jobbet som management konsulent for finanssektoren i Capgemini Consulting. Jakob er utdannet ved London School of Economics og Norges Handelshøyskole, med MBA i Strategisk ledelse. Han er også autorisert finansanalytiker (CFA).

E-mail: jakob.bronebakk [at] mybank.no

Yann A. Skaalen

Yann A. Skaalen, Chief Commercial Officer

Yann er ansvarlig for salg og markedsføring. Yann har jobbet som agent, og med agenter, siden 1999. I 2003 startet han Finansa, et agentselskap som ble solgt til Freedom Finance i 2014 og som nå er en del av Zmarta (Nordens største agentselskap). Han er ekspert på digital markedsføring, CRM og digitale kundeprosesser, og har startet og drevet flere IT-selskaper.

E-mail: yann.skaalen [at] mybank.no

 

Thomas Iversen

Thomas Iversen, Chief Technology Officer

Thomas er tidligere IT direktør i Jernbanepersonalets bank og forsikring, og har tidligere hatt lederstillinger i IT og telekommunikasjonsbransjen, blant annet i Telenor, Honeywell og Airbus group. Thomas har lang og variert erfaring innen ledelse i teknologidrevne bransjer og organisasjoner, der automatisering og digitalisering har vært viktige suksessfaktorer. Thomas er utdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim.

E-mail: thomas.iversen [at] mybank.no

Marius Nielsen Matatula, Chief Credit Officer

Marius har 18 års erfaring med kreditt fra selskaper som Lindorff, BNP Paribas og omstartslån banken BlueStep. Sistnevnte var han med fra oppstart og i 8 år, og var sentral i utviklingen av kreditt-området, optimalisering av prosesser og skalering av banken fra 5-60 ansatte.

E-mail: marius.matatula [at] mybank.no

Cathrine B. Dalen, Chief Risk and Compliance officer

Cathrine har tidligere vært i tilsvarende stilling i bank. Hun har bred erfaring innen Risk Management, både som rådgivende -og kontrollfunksjon, og på operativt nivå. Hun har også tidligere jobbet med inkasso i finansbransjen. Cathrine har en Msc in Applied Economics and Finance fra Copenhagen Business School. 

E-mail: cathrine.dalen [at] mybank.no