MyBank ASA – Jakob Bronebakk ansatt som fast CEO

Tirsdag, mars 3, 2020

Styret i MyBank ASA har i dag ansatt Jakob Bronebakk som CEO. Bronebakk har vært ansatt som CFO i MyBank siden oppstarten i 2017, og har siden mai 2019 hatt stillingen som interim CEO.

«Etter en grundig prosess har styret kommet frem til at Bronebakk er det riktige valget til å lede MyBank videre. Han har siden han ble utnevnt til interim CEO tatt viktige grep for å få banken på rett vei. Styret ser frem til å samarbeide med Bronebakk i stillingen som fast CEO» sier Tom Knoff, styreleder i MyBank.

«Jeg er veldig glad for å få muligheten til å fortsette den krevende men spennende jobben det er å gjøre MyBank om til en lønnsom omstartslåns-bank, sammen med et flott team. Vi skal fortsette den gode veksten samtidig som vi blir enda mer effektive, slik at vi kan oppnå målet om lønnsomhet i løpet av det neste året» sier Bronebakk.

Bronebakk er utdannet MBA fra Norges Handelshøyskole, finansanalytiker fra CFA Institute og har hatt forskjellige stillinger innen bank og finans i London og Oslo siden han gikk ut av London School of Economics i 2000.

For ytterligere informasjon:

Jakob Bronebakk, interim CEO: +47 906 39 637

Tom Knoff, styreleder: +47 913 12 876