Om mybank

Mybank er en omstartslånsbank med mål om å hjelpe våre kunder til en sunnere økonomisk hverdag.

Module illustration

Om oss

Mybank er en 100% digital bank som skal hjelpe kunder med betalingsanmerkninger eller andre økonomiske problemer til å refinansiere dyr gjeld med sikkerhet i bolig. I tillegg tilbyr banken en attraktiv rente på sparekonto med full fleksibilitet.

Banken fikk konsesjon i juli 2016, og startet virksomhet i første kvartal 2017. Mybank benytter låneagenter som en viktig salgskanal, sammen med målrettet digital markedsføring. Denne effektive og skalerbare forretningsmodellen skal gi konkurransedyktige vilkår over tid.

Agentregister

Module illustration

Vi jobber for at du skal få en bedre økonomisk hverdag.

Mybank er en 100% digital bank som skal hjelpe kunder med betalingsanmerkninger eller andre økonomiske problemer til å refinansiere dyr gjeld med sikkerhet i bolig.

  • En skikkelig omstart
  • Veien ut av en vanskelig økonomisk situasjon
  • Trygt og godt – god forutsigbarhet
Module illustration

En enklere hverdag

Hos oss får du enkle produkter som gir de fleste det de trenger, uten å gjøre ting vanskeligere enn det behøver å være. På denne måten er kostnadene våre så lave som mulig, for at vi skal kunne tilby deg gode betingelser.

Ved å være kunde hos oss unngår du selgere som skal selge deg spareprodukter, kundeprogrammer eller andre ting du kanskje ikke trenger. I stedet får du hjelp av en uavhengig agent – bare når du trenger det.

Trenger du en motivasjonsboost for å ta tak i egen økonomi?

Refinansierer gjelden din inn i ett boliglån som strukturer økonomien din. Viser du en trygg og god betalingshistorikk etter 3 år reduserer vi renten til en gjennomsnittlig standard boliglånsrente. Dette reflekterer hvordan et ekte omstartslån skal se ut.
  • Et ekte omstartslån
  • Trygt og godt – god forutsigbarhet
  • Motivasjonsboost

Eierstyring og selskapsledelse

Teamet bak Mybank har lang erfaring fra bank, agentvirksomhet og finanssektoren generelt – både i ledelsen og styret. Siden vi er en liten og effektiv organisasjon finner du her en beskrivelse av hele teamet vårt! Bak teamet vårt står det et uavhengig og kompetent styre, med lang og variert erfaring både fra finans og andre bransjer.
Employee Image
Benedicte Cecilie Maria Haarr
Chief Compliance Officer

Benedicte har 10 års erfaring fra compliance-arbeid innenfor finansregelverk, antihvitvasking, personvern, IT, markedsføring og forsikring. Tidligere har hun jobbet som Head of Compliance i Bank Norwegian, Compliance Manager i Evry (nå: TietoEvry) og Fagsjef innenfor antihvitvask og sanksjoner i Eika Gruppen. Benedicte har en master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo og Universitet i Brussel.

Employee Image
Izabella Kibsgaard-Petersen
Styremedlem

Izabella har 20 års erfaring med compliance, risikostyring og internrevisjon, og arbeider i dag som direktør for compliance og internrevisjon i Veidekke ASA, et av Skandinavias ledende entreprenørselskaper. Hun har arbeidet med fagområdene både innen finans og industri i norske og amerikanske selskaper, og har også tidligere sittet i styret i Bank Norwegian hvor hun var leder for risikoutvalget. Izabella har en cand.juris grad fra Univeristetet i Oslo fra 2002 samt en Master og Management-modul fra BI innen internrevisjon, risikostyring og compliance. I tillegg har hun ledet arbeidet med å utarbeide «Veileder for compliancefunksjonen» som er utgitt av IIA.

Employee Image
Rune Brunborg
Styreleder
Employee Image
Camilla Bjerke Kopperud
Chief Financial Officer

Camilla har 10 års erfaring fra regulatorisk og finansiell rapportering i bank. Hun kommer senest fra stillingen som teamleder i Eika Gruppen (Eika Økonomiservice). Camilla har en bachelor i Økonomi og forretningsjus fra Handelshøyskolen BI.

Employee Image
Steinar Carlsen
Chief Credit Officer

Steinar har over 25 års erfaring fra ulike roller innenfor flere banker. Hans hovedområde har vært kreditt hvor han har jobbet som leder, og han har også hatt operativt kundeansvar mot eiendomsutviklere og syndikat tilretteleggere i bedriftsmarkedet. I KPMG arbeidet han hovedsakelig med internrevisjonsoppdrag mot ulike banker, og i Finansbanken var han ansvarlig for bankens internkontroll for en periode. Steinar er Siviløkonom fra Edinburgh og har også gjennomført en ettårig pedagogisk utdannelse. I Nordea gjennomførte han autorisasjon for finansielle rådgivere.  

Employee Image
Ellen Hanetho
Styremedlem
Employee Image
Fabian Haugan
Styremedlem
Employee Image
Bengt-Olof Nilsson Lalér
Styremedlem
Employee Image
Jonas Strömberg
Leder av valgkomiteen
Employee Image
Tore Bjark
Medlem av valgkomiteen
Employee Image
Eirik Bergh
Medlem av valgkomiteen
Employee Image
Espen Aubert
Styreleder

Aubert er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Han er daglig leder i eiendomsselskapet Daimyo AS og har tidligere jobbet i både industri og finansiell sektor. Han har erfaring fra et antall styreverv i eiendoms- og industriselskaper.

Employee Image
Linn Hoel Ringvoll
Styreleder

Ringvoll er advokat og har 10 års erfaring med rådgivning og prosessoppdrag innenfor bank og finans og selskapsrett i advokatfirmaet Kluge i Oslo. Hun er i dag juridisk direktør i folkefinansieringsplattformen Kameo AS, som tilbyr lånebasert folkefinansiering til virksomheter i de skandinaviske landene. Hun har styreerfaring fra de virksomhetene hun har vært og er ansatt i, samt i bransjeorganisasjoner. Hun underviser, veileder og sensurerer i tillegg i faget internasjonal privatrett ved UiO.

Employee Image
Jesper Mårtensson
Nestleder

Jesper Mårtensson er ansvarlig for forretningsutvikling og finans i Erik Selin Fastigheter AB konsernet. Han har arbeidet i eiendomsbransjen i ca. 18 år, bl.a. i stillinger som CFO i SveaReal AS konsernet og som Key Account Financial Manager i Newsec Asset Management AB. Han har erfaring som styreleder og styremedlem i flere selskaper innen eiendom, bygg og finans. Jesper Mårtensson har studert ved Handelshøgskolan i Gøteborg, Høgskolan i Halmstad og University of Auckland og har en Ekonomie magisterexamen innen Ekonomi og Finans.

Employee Image
Caroline K. Stokke
Chief Executive Officer

Caroline har 6 års erfaring fra sentrale roller innenfor økonomi i bank, både operativt og tett på ledelsen. Hun har tidligere jobbet på tvers av kreditt og økonomi i Mybank, og etter en liten pause som senior business controller i mediebransjen kom hun tilbake som CFO, og i 2022 ble hun utnevnt som ny CEO i Mybank. Caroline er siviløkonom og har en master of science fra Handelshøyskolen BI med strategi som hovedemne og logistikk som tilleggsemne.

Employee Image
Ingunn Tråsdahl
Chief Risk Officer / Interim Chief Compliance Officer

Ingunn har over 11 års erfaring fra risikostyring i bank. Hun kommer senest fra stillingen som Risk Manager i Eika Kredittbank. Ingunn har en Master of Science in Business and Economics (siviløkonom) fra Handelshøyskolen BI.

Employee Image
Madiha Ghazanfar
Chief Technology Officer / Styremedlem

Madiha har over 20-års erfaring fra IT-bransjen, hvorav ca. 10 år i bank og forsikring. Madiha har har de siste årene jobbet som sjefskonsulent og innehatt roller som prosjektleder, arkitekt og funksjonell arkitekt