Omstartslån
Helt enkelt.

Omstartslån er for deg som ønsker å samle opp flere lån. Kanskje har du økonomiske utfordringer, betalingsanmerkninger eller inkassosaker som setter deg i en vanskelig økonomisk situasjon. La oss hjelpe deg med et omstartslån.
 • Et ekte omstartslån
 • Tett oppfølging
 • Trygt og godt – god forutsigbarhet
Hvor mye ønsker du å låne?
Jeg vil skrive inn verdien selv

Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon. Renteeksempel: Refinansiering med pant i bolig til 4,99% nominell rente. Effektiv rente er 5,17% ved et annuitetslån på 3.000.000,- nedbetalt over 30 år, etableringsgebyr 4% (inkluderes i lånet) Totalt 5.829.668,–.

Module image

Vi vil hjelpe deg med din økonomiske situasjon

Ved å refinansiere dyre forbrukslån eller inkassogjeld i et omstartslån reduseres dine månedlige kostnader og du blir kvitt din inkassogjeld.

Når det ikke er mulig å få et lån i en tradisjonell bank ønsker mybank å kunne bistå med et omstartslån som gir en motivasjonsboost til å ta tak i egen økonomi.

Vi er stolte av å kunne introdusere mybank omstartslånet som tydelig viser vei til en friskmeldt og bedre økonomisk situasjon.

Slik fungerer omstartslån i mybank

Vi ønsker å introdusere et ekte omstartslånsprodukt hvor kunden friskmeldes etter 3 år og kundens renter da reduseres til gjennomsnittlig standard boliglånsrente
 • goals icon

  Har du behov for en ny start?

  Har du betalingsanmerkninger, inkassosaker eller andre økonomiske utfordringer, kan du få en ny start med omstartslån hos oss.
 • goals icon

  Vi hjelper deg

  Vi setter oss raskt og grundig inn i situasjonen din for å finne ut hvordan vi sammen kan forbedre din økonomi.
 • goals icon

  Vi samler din gjeld

  Når vi innvilger søknaden din, samler vi gjeld i ett lån med sikkerhet i bolig.
 • goals icon

  Du får en ny start

  Med omstartslån får du en ny start, med lavere månedlige utgifter og større kontroll over økonomien.

Friskmeldt etter 3 år?

Vårt omstartslånet går ut på at kunden skal friskmeldes etter 3 år. Viser kunden en trygg og god betalingshistorikk etter 3 år mener vi det riktig å redusere renten til en gjennomsnittlig standard boliglånsrente*. Omstartslånet fungerer og har hjulpet kunden ut av en vanskelig økonomisk situasjon, noe vi mener et ekte omstartslån skal gjøre.
 • En skikkelig omstart
 • Veien ut av en vanskelig økonomisk situasjon
 • Trygt og godt – god forutsigbarhet
USP image

Ofte stilte spørsmål om sparing

Her har vi samlet spørsmål og svar som mange av våre kunder lurer på.

Dette finner du ved å logge inn i nettbanken og gå til signeringsrom og signerte dokumenter. Der finner du din nedbetalingsplan som inneholder disse opplysningene.

Søknaden skal normalt behandles i løpet av 1 virkedag etter at all dokumentasjon er mottatt. En saksbehandler vil da gi deg direkte tilbakemelding på utfallet av søknaden.

Alle som eier eller kan stille sikkerhet i bolig i Norge kan søke.

Søk omstartslån

Har du økonomiske utfordringer, betalingsanmerkninger eller inkassosaker, kan vi samle all gjeld i ett enkelt lån med sikkerhet i bolig
Bottom banner image
Lukk
 • Et ekte omstartslån!