Omstartslån
Helt enkelt.

Omstartslån er for deg som ønsker å samle opp flere lån. Kanskje har du økonomiske utfordringer, betalingsanmerkninger eller inkassosaker som setter deg i en vanskelig økonomisk situasjon. La oss hjelpe deg med et omstartslån.
 • Et ekte omstartslån
 • Tett oppfølging
 • Trygt og godt – god forutsigbarhet
 • Redusert rente etter 3 år
 • Et ekte omstartslån!
 • God forutsigbarhet

Lånekalkulator

Dagens boligverdi

Legg inn takstverdien på boligen. Har du ikke det må du legge inn det du tror boligen er verdt.

kr
Ønsket lånebeløp

Legg inn ønsket lånebeløp. Husk å inkludere til den gjelden du allerede har og som du ønsker å refinansiere. Husk at belåningsgraden ikke kan overstige 85% av et forsvarlig verdigrunnlag for boligen.

kr
Rente

Husk at endelig rente på lånet bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon. Den nominelle renten varierer fra 7,54% til 12,38%.

%
Løpetid/nebetalingstid

Legg inn ønsket nedbetalingstid. Vanlig nedbetalingstid varierer mellom 25 til 30 år.

år

Sammendrag

≈ 20 099,-

Etter 3 år settes renten tilsvarende gjennomsnittlig standard boliglånsrente pluss en margin på 0,75%. Per 1.09.2023 var snittrenten 5,64%.

≈ 16 932,-

 • Redusert rente etter 3 år
 • Et ekte omstartslån

Rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring er 8,50% nominell rente. Effektiv rente er 9,35% de første 3 årene, deretter 6,61%* ved et annuitetslån på kr 2.400.000 nedbetalt over 25 år, etableringsgebyr 4%. Totalt kr. 5.277.612, -.

Endelig rente på lånet bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Module image

Vi vil hjelpe deg med din økonomiske situasjon

Ved å refinansiere dyre forbrukslån eller inkassogjeld i et omstartslån reduseres dine månedlige kostnader og du blir kvitt din inkassogjeld.

Når det ikke er mulig å få et lån i en tradisjonell bank ønsker mybank å kunne bistå med et omstartslån som gir en motivasjonsboost til å ta tak i egen økonomi.

Vi er stolte av å kunne introdusere mybank omstartslånet som tydelig viser vei til en friskmeldt og bedre økonomisk situasjon.

Slik fungerer omstartslån i mybank

Vi ønsker å introdusere et ekte omstartslån hvor kunden friskmeldes etter 3 år og kundens renter reduseres til gjennomsnittlig standard boliglånsrente
 • goals icon

  Har du behov for en ny start?

  Har du betalingsanmerkninger, inkassosaker eller andre økonomiske utfordringer, kan du få en ny start med omstartslån hos oss.
 • goals icon

  Vi hjelper deg

  Vi setter oss raskt og grundig inn i situasjonen din for å finne ut hvordan vi sammen kan forbedre din økonomi.
 • goals icon

  Vi samler din gjeld

  Når vi innvilger søknaden din, samler vi gjeld i ett lån med sikkerhet i bolig.
 • goals icon

  Du får en ny start

  Med omstartslån får du en ny start, med lavere månedlige utgifter og større kontroll over økonomien.

Friskmeldt etter 3 år?

Kort fortalt går omstartslånet ut på at vi refinansierer gjeld inn i ett boliglån som strukturer økonomien din. Viser du en trygg og god betalingshistorikk etter 3 år reduserer vi renten til en gjennomsnittlig standard boliglånsrente. Omstartslånet fungerer og har hjulpet kunden ut av en vanskelig økonomisk situasjon, noe vi mener et ekte omstartslån skal gjøre.
 • En skikkelig omstart
 • Veien ut av en vanskelig økonomisk situasjon
 • Trygt og godt – god forutsigbarhet
USP image

Ofte stilte spørsmål om sparing

Her har vi samlet spørsmål og svar som mange av våre kunder lurer på.

Det finner du ved å logge deg inn i nettbanken og gå til signeringsrom og videre til signerte dokumenter. Der skal du finne nedbetalingsplanen som inneholder disse opplysningene.

Søknaden skal normalt behandles i løpet av 1 virkedag etter at all dokumentasjon er mottatt. En saksbehandler vil da gi deg direkte tilbakemelding på utfallet av søknaden.

Alle som eier eller kan stille sikkerhet i egen eller andres bolig.

Søk omstartslån

Har du økonomiske utfordringer, betalingsanmerkninger eller inkassosaker, kan vi samle all gjeld i ett enkelt lån med sikkerhet i bolig
Bottom banner image