Sparing.
Helt enkelt.

Med sparekonto fra mybank er det lett å spare litt ekstra, slik at du kan gripe mulighetene eller håndtere utfordringene som dukker opp. Vi tilbyr en effektiv rente på 4,36% prosent på innskudd inntil 2 millioner. Innskudd over 2 millioner vil ha en rente på 0,39 prosent da denne delen ikke er sikret i Bankenes Sikringsfond.
  • Gode vilkår
  • Effektiv rente 4,36%
  • Medlem av Bankenes Sikringsfond
Sparing Image
Module image

Kom i gang med sparingen

Det er enkelt å opprette en sparekonto i mybank. Du fyller ut søknadsskjemaet og signerer med BankID, som sørger for at vi kan gi deg en rask behandling når du åpner sparekontoen. Deretter sender vi deg ditt eget kontonummer, slik at du kan komme i gang med sparingen.

Det er like lett å bruke sparekontoen. Du kan enkelt bruke nettbanken til å sjekke saldoen og disponere pengene dine. Ikke minst kan du bruke sparekontoen som lønnskonto, regningskonto eller annen konto.

Attraktiv rente - hver måned

Siden vi tar et månedlig renteoppgjør, slipper du å vente på rentene til slutten av året. I stedet gir vi deg renter hver måned, slik at du kan oppnå renters rente gjennom hele året. De gode betingelsene gjelder selvfølgelig fra første krone og opp til innskudd på 2 millioner kroner. Innskudd over 2 millioner vil ha en rente på 0,39 prosent da denne delen ikke er sikret i Bankenes Sikringsfond.
  • Konkurranse dyktig rente - Effektiv 4,36%
  • God trygghet
USP image

Ofte stilte spørsmål om sparing

Her har vi samlet spørsmål og svar som mange av våre kunder lurer på.

Du kan opprette sparekonto i Mybank ved å logge deg inn her . Vi vil sende deg en melding med link for signering innen 24 timer. Når du har signert dokumentene er kontoen åpnet, og du kan overføre penger fra din eksisterende bank. I Mybank får du ditt eget kontonummer, slik at du ikke trenger å bruke KID for å overføre penger.

Hvis du ikke kommer inn på nettbanken, prøv gjerne å logge inn et annet sted med samme BankID, eksempelvis brukskonto i din ordinære bank. Du kan også sjekke driftsstatus for BankID ved å trykke her. Dersom problemet kun oppstår hos oss på epost: post@mybank.no eller på telefon: +47 22719717.

Start sparing hos mybank

Med sparekonto fra Mybank er det lett å spare litt ekstra, slik at du kan gripe mulighetene eller håndtere utfordringene som dukker opp. Vi tilbyr en effektiv rente på 4,36% prosent.
Bottom banner image
  • Attraktiv rente - hver måned
  • Effektiv rente 4,36%
  • Sikker sparing