Sparing med god rente

Attraktiv rente – hver måned

Velger du sparekonto hos MyBank er sparepengene trygt plassert med en god nominell rente på 2,11 %. Vi synes ikke du skal måtte vente på rentene dine til slutten av året. Derfor krediterer vi renten hver måned, slik at din effektive rente blir høyere ( 2,13 %).

Med sparepenger i reserve er du bedre forberedt til uforutsette utgifter, eller den ekstra ferieuken du har lenget etter. Vi har ingen begrensninger på uttak, slik at du alltid har sparepengene dine tilgjengelig. Det er enkelt å opprette en konto, og du er raskt i gang på nett med signering via BankID.

Raskt og enkelt å komme i gang

Du åpner konto hos oss ved å fylle ut søknadsskjema og signere med BankID. Deretter vil du motta ditt eget kontonummer, og kan komme i gang med sparingen. Ingen KID du skal taste inn, og du kan bruke nettbanken eller mobilbanken vår til å sjekke saldo og disponere pengene dine. Renten gjelder selvfølgelig fra første krone.

Ved hjelp av BankID sikrer vi en rask behandling om du åpner en høyrentekonto. MyBank jobber alltid for at kunden skal få hurtig og god service gjennom alle ledd.

Sikker plassering

Det er viktig for oss at pengene dine er trygge. Vi er medlem i Bankenes Sikringsfond. Det betyr at innskuddene dine er forsikret med inntil 2 millioner per kunde. Se filmen på høyre side for mer informasjon om denne ordningen.

Et lite tips – gjør det enkelt for deg selv

Det er lett å spare litt ekstra i måneden, dersom du setter opp et automatisk trekk fra din brukskonto samme dag som lønnsinnbetalingen. Da går sparingen av seg selv, og du når målene dine raskere.

 

Gå til søknadsskjema for SPARING