block-menu-menu-new-top-menu

Sparing.

Helt enkelt.

Velger du sparekonto hos Mybank er pengene trygt plassert med en god nominell rente på 2,05 %. Vi synes ikke du skal vente på rentene dine til slutten av året. Defor krediterer vi renten hver måned, slik at din effektive rente blir høyere (2,07%).

Søknadsskjema for sparing

Attraktiv rente - hver måned

Med sparepenger i reserve er du bedre forberedt til uforutsette utgifter, eller den ekstra ferieuken du lenget efter. Vi har ingen begrensningaer på uttak, slik at du alltid har sparepengene dine tilgjengelig. Det er enkelt å opprette en konto, og du er raskt i gang på nett med signering via BankID

Raskt og enkelt å komme i gang

Du åpner konto hos oss ved å fylle ut søknadsskjema og signere med BonkID. Deretter vil du motto ditt eget kontonummer, og kan komme i gang med sparingen. Ingen KID du skal raste inn, og du kan bruke nettbanken eller mobilbanken vår til å sjekke saldo og disponere pengene dine. Renten gjelder selvfølgelig fra første krone.

Ved hjelp av BankID sikrer vi en rask behandling om du åpner en høyrentekonto. MyBank jobber alltid for at kunden skal få hurtig og god service gjennom alle ledd.

Sikker plassering

Det er viktig for oss at pengene dine er trygge. Vi er medlem i Bankenes Sikringsfond. Det betyr at innskuddene dine er forsikret med inntil 2 millioner per unde. Se filmen på høyre side for mer informasjon om anna ordningen.

Et lite tips - gjør det enkelt for deg selv

Det er lett å spare litt ekstra i måneden, dersom du setter opp et automatisk trekk fra din brukskonto samme dag som lønnsinnbetalingen. Da går sparingen av seg selv, agog du når målene dine raskere.