block-menu-menu-new-top-menu

Sparing.

Helt enkelt.

Med sparekonto fra Mybank er det lett å spare litt ekstra, slik at du kan gripe mulighetene eller håndtere utfordringene som dukker opp. Vi tilbyr en nominell rente på 0,79 prosent og et månedlig renteoppgjør som gir deg en effektiv rente på 0,79 prosent.

Søknadsskjema for sparing

Attraktiv rente - hver måned

Siden vi tar et månedlig renteoppgjør, slipper du å vente på rentene til slutten av året. I stedet gir vi deg renter hver måned, slik at du kan oppnå renters rente gjennom hele året. De gode betingelsene gjelder selvfølgelig fra første krone og opp til vårt maksimale innskudd på 2 millioner kroner.

Raskt og enkelt å komme i gang

Det er enkelt å opprette en sparekonto i Mybank. Du fyller ut søknadsskjemaet og signerer med BankID, som sørger for at vi kan gi deg en rask behandling når du åpner sparekontoen. Deretter sender vi deg ditt eget kontonummer, slik at du kan komme i gang med sparingen.

Det er like lett å bruke sparekontoen. Du kan enkelt bruke nettbanken til å sjekke saldoen og disponere pengene dine. Ikke minst kan du bruke sparekontoen som lønnskonto, regningskonto eller annen konto.

Automatisk trekk gjør det enkelt å spare

Det er lett å spare litt ekstra hver måned. Sett opp et automatisk trekk fra brukskontoen til sparekontoen din, samme dag som du får utbetalt lønn. Da går sparingen av seg selv, og veien til målet ditt blir kortere.

Sikker sparing

Vi er medlem i Bankenes Sikringsfond. Det betyr at pengene du har stående i sparekontoen er forsikret opptil to millioner kroner. Med andre ord kan du være sikker på at sparepengene er trygge og tilgjengelige for utbetaling om noe uforutsett skulle hende med oss som bank.